Заподозрените за корупция Марин и Стефан Димитрови десет пъти са се

...
Заподозрените за корупция Марин и Стефан Димитрови десет пъти са се
Коментари Харесай

МВР: Заподозрените Марин и Стефан Димитрови десет пъти са се срещали с Бойко Рашков

Заподозрените за корупция Марин и Стефан Димитрови 10 пъти са се срещали с Бойко Рашков в Министерството на вътрешните работи. Срещите са ставали в интервала от 28 май 2021 година до 30 март 2022 година Част от тях са били с дълготрайност от 10 до 15 минути.

Този писмен отговор от Министерство на вътрешните работи прочете пред депутатите от комисията за следствие на корупцията в митниците ръководещият съвещанието и Станислав Балабанов от " ИТН ".

За bTV някогашният вътрешен министър Бойко Рашков съобщи, че в никакъв случай не е отричал, че се познава с Димитрови.

 Стефан Димитров и Петя Банкова остават в ареста България 3 мин. Стефан Димитров и Петя Банкова остават в ареста  Живко Коцев се яви в КПК, разпитват го (ВИДЕО) България 2 мин. Живко Коцев се яви в КПК, разпитват го (ВИДЕО)  Пламен Тончев: Аферата в митниците е разработвана повече от 9 месеца България 3 мин. Пламен Тончев: Аферата в митниците е разработвана повече от 9 месеца  Болен юрист отсрочи ограниченията на Петя Банкова и Стефан Димитров България 4 мин. Болен юрист отсрочи ограниченията на Петя Банкова и Стефан Димитров  Стефан Димитров и Петя Банкова остават в ареста България 3 мин. Стефан Димитров и Петя Банкова остават в ареста  Живко Коцев се яви в КПК, разпитват го (ВИДЕО) България 2 мин. Живко Коцев се яви в КПК, разпитват го (ВИДЕО)  Пламен Тончев: Аферата в митниците е разработвана повече от 9 месеца България 3 мин. Пламен Тончев: Аферата в митниците е разработвана повече от 9 месеца  Болен юрист отсрочи ограниченията на Петя Банкова и Стефан Димитров България 4 мин. Болен юрист отсрочи ограниченията на Петя Банкова и Стефан Димитров

По думите му срещите им са били, с цел да подадат сигнал за държанието на някогашния министър председател Бойко Борисов във връзка с очевидци в дело за рушвет, в който бил намесен и някогашния аграрни министър Мирослав Найденов, и чиито очевидци са били заплашвани с ликвидиране.

Рашков посочи още, че на срещите си с Димитрови е бил осведомен и за пазаруване на гласове на изборите от 2021-ва година. По всичките случаи съгласно него са почнали каузи.

" В края на декември предходната година тогавашният шеф на митниците Петя Банкова също е влизала в министерството за двучасова среща с някогашния зам.-министър на вътрешните работи Кирил Ценкин ", дават отговор още от Министерство на вътрешните работи.

Комисията изслуша и някогашния заместител на Банкова и сегашен шеф на " Митниците " Георги Димов.

" Заварих уплашени хора които гледаха в земята и не имаха вяра в бъдеще. Дали съм разпоредил инспекция за дейностите - да ", сподели той.

Димов сподели още, че до момента не знае да са получавани сигнали срешу Петя Банкова и Стефан Димитров.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР